Natječaj/Javni poziv za – rad na projektu Innovamare

Natječaj/Javni poziv za

sklapanje ugovora o radu na određeno vrijeme od 6 mjeseci s nepunim radnim vremenom (50% radnog vremena) s jednim poslijedoktorandom na projektu za područje tehničkih znanosti, polje elektrotehnika, u Laboratoriju za inteligentne autonomne sustave, Odjel za elektrotehniku i računarstvo, Sveučilišta u Dubrovniku, a radi obavljanja stručnog i znanstveno-istraživačkog rada na projektu InnovamareINNOVAMARE: Blue technology – Developing innovative technologies for sustainability of Adriatic Sea.

Potrebna znanja i vještine su: sposobnost timskog rada, izvrsno poznavanje pisanog i govornog engleskog jezika, programiranje u Matlabu ili sličnom programskom paketu, iskustvo u sustavima automatskog upravljanja.

Uz prijavu je potrebno priložiti: životopis, preslik diploma o završenom doktorskom studiju, popis objavljenih znanstvenih i stručnih radova, te najmanje jednu preporuku.

Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola.

Prijave s dokumentacijom se podnose u roku od 8 dana nakon objave natječaja/javnog poziva na adresu: Sveučilište u Dubrovniku, Branitelja Dubrovnika 29, 20000 Dubrovnik. Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati.

Predhodni članakPredavanje u okviru projekta Protect As “Razvoj sustava kontrole i obrane luka od unosa stranih vrsta”
Slijedeći članakIspitni rokovi – svibanj i lipanj 2021.