Natječaj/Javni poziv za sklapanje ugovora o radu na određeno vrijeme na projektu INNOVAMARE

Natječaj/Javni poziv za

sklapanje ugovora o radu na određeno vrijeme s punim radnim vremenom s jednim suradnikom na projektu na projektu INNOVAMARE za područje tehničkih znanosti, polje računarstvo u Laboratoriju za inteligentne autonomne sustave, Odjel za Elektrotehniku i Računarstvo, Sveučilišta u Dubrovniku – 1 izvršitelj na određeno vrijeme radi obavljanja istraživačkog rada na projektu INNOVAMARE: Blue technology – Developing innovative technologies for sustainability of Adriatic Sea financiranom unutar Poziva nadostavu projektnih prijedloga 2019 Strategic – InnovaMare Priority Axis:Blue innovation.

Potrebna znanja i vještine su: analiza velikih skupova podataka, digitalna obrada slika i videa, metode iz područja umjetne inteligencije, programiranje u Python-u, C/C++, Linux, izvrsno poznavanje pisanog i govornog engleskog jezika.

Uz prijavu je potrebno priložiti: životopis, preslik diplome o odgovarajućoj stručnoj spremi odnosno akademskom stupnju, prijepis ocjena položenih ispita na studijima, te najmanje jednu preporuku.

Pristupnici mogu priložiti i drugu dokumentaciju, a posebno: prikaz znanstvene, nastavne i stručne djelatnosti, dokaz praktičnog iskustva i /ili rada u nastavi u odgovarajućem području, polju i grani, dokaz o poznavanju stranog jezika, nagrade i priznanja, potvrde o osposobljenosti ili usavršavanju u struci

Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola.

Prijave s dokumentacijom se podnose u roku od 8 dana nakon objave natječaja/javnog poziva na adresu: Sveučilište u Dubrovniku, Branitelja Dubrovnika 29, 20000 Dubrovnik. Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati.

Predhodni članakE-MV-4-2020 Računala i računalna oprema
Slijedeći članakNatječaj/Javni poziv za sklapanje ugovora o radu na određeno vrijeme na projektu ConDyS