Obavijest o izvođenju nastave u akademskoj godini 2021./22.

Prema uputama Ministarstva znanosti i obrazovanja te temeljem preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo nastava na Sveučilištu u Dubrovniku u akademskoj godini 2021./2022. odvijat će se uživo, to jest u učionicama. Upute o epidemiološkim mjerama koje će biti na snazi bit će poslane naknadno, ususret početku nastave.

U uvjetima izazvanim pandemijom virusa COVID-19 koji su zahtijevali smanjenje fizičkog kontakta u cilju zaštite zdravlja, visoka učilišta bila su prisiljena veći dio svog nastavnog procesa u dijelu akademskih godina 2019./2020. i 2020./2021. prenijeti u virtualno okruženje. U nadolazećoj akademskoj godini 2021./2022. koja počinje u listopadu  predstoji vraćanje na kontaktni oblik izvođenja visokoškolske nastave kakav je postojao i prije pandemije, a prema epidemiološkim mjerama i uputama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Ministarstva znanosti i obrazovanja. Sveučilište u Dubrovniku u kontaktu je s mjerodavnim institucijama te će po zaprimanju uputa poslati obavijest o epidemiološkim mjerama kojih se valja pridržavati u izvođenju nastave.

Predhodni članakUPISI U VIŠE I PONAVLJAČKE GODINE – AKADEMSKA 2021./2022. GODINA
Slijedeći članakObjava priručnika “Prehrambeno-gerontološke norme/jelovnici u domovima za starije osobe i gerontološkim centrima”