Petar Dubelj izabran za najboljeg studenta sportaša

Petar Dubelj, student pete godine Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku, dobitnik je godišnje nagrade Hrvatskog akademskog sportskog saveza u kategoriji najboljeg studenta sportaša za prošlu 2020./2021. akademsku godinu. Ovo je prvi put da je ova prestižna nagrada pripala studentu sa Sveučilišta u Dubrovniku.

Petar je bio aktivan u košarkaškim natjecanjima, a ekipu Sveučilišta u Dubrovniku u košarci 3X3 predvodio je do naslova državnih prvaka, pri čemu je izabran za MVP prvenstva te će našu ekipu predvoditi na europskom studentskom prvenstvu koje će se održati u srpnju u poljskom gradu Lodz. Petar je inače član prvoligaša KK Dubrovnika. U bogatu karijeru ugradio je i sudjelovanje u nacionalnim reprezentacijama u mlađim kategorijama, a dvije godine je i redoviti sudionik na studentskim natjecanjima.

Nagrade najuspješnijim pojedincima i kolektivima u sveučilišnom sportu dodijeljene su na godišnjoj svečanosti Hrvatskog akademskog sportskog saveza koja je održana 24. svibnja u Zagrebu uz prisustvo Državnog tajnika Ministarstva turizma i sporta Tomislava Družaka, izaslanika predsjednika RH Željka Jovanovića i mnogih drugih visokih dužnosnika.

Autor fotografije: KK Dubrovnik

Predhodni članakJavna tribina „Svijet medija iznutra“ uz poznata medijska lica
Slijedeći članakPublic forum ‘Inside the World of Media’ with presence of well-known media personalities