Poziv na Informativni dan programa Obzor Europa na Sveučilištu u Dubrovniku

Sveučilište u Dubrovniku, Ministarstvo znanosti i obrazovanja i Agencija za mobilnost i programe EU organiziraju Informativni dan programa Obzor Europa koji će se održati 29. studenog 2022. godine od 10 do 16 sati u kongresnoj dvorani Salocha Studentskog doma Dubrovnik (Ul. Marka Marojice 2B).

U prvome dijelu informativnog dana bit će, između ostalog, predstavljene osnovne karakteristike programa Obzor Europa, nacionalni sustav podrške i mjere za jačanje nacionalnog sudjelovanja u programima EU-a, pravni i financijski aspekti prijave i provedbe projektnih prijedloga, te savjeti o tome kako napisati dobar projektni prijedlog. Također će biti predstavljena područja Širenja sudjelovanja i jačanja Europskog istraživačkog prostora te djelovanja Marie Skłodowska – Curie akcija (MSCA) kao i Europsko istraživačko vijeće (ERC).

U drugom dijelu događanja predviđeno je održavanje paralelnih sesija na kojima će biti predstavljena različita područja Programa, te je predviđeno i vrijeme za pitanja i odgovore.

Dostupan je program informativnog dana.

Ako želite sudjelovati na informativnom danu, molimo da se prijavite za sudjelovanje, putem dostupne poveznice, najkasnije do 25. studenog 2022. godine u 16 sati.

Predhodni članakGostujuće predavanje dr. Ben J. Wolfa s Tehnološkog sveučilišta Delft iz Nizozemske
Slijedeći članakSvečano obilježen početak nastave treće generacije studenata na poslijediplomskom doktorskom studiju „Poslovna ekonomija u digitalnom okruženju“