Radionica Smjernice za prilagodbu poljoprivrede klimatskim promjenama

Radionica Smjernice za prilagodbu poljoprivrede klimatskim promjenama bit će održana u utorak 15.11. s početkom u 10:00 sati i srijedu 16.11.2022. s početkom u 09:00 sati u Studentskom domu (Akademis “Akademija”, manja dvorana za sastanke), Marka Marojice 2b,  20 000 Dubrovnik.

Radionica je organizirana u sklopu projekta AGROBIORAZNOLIKOST – osnova za prilagodbu i ublažavanje posljedica klimatskih promjena u poljoprivredi (http://agrobioclim.iptpo.hr/) u organizaciji Instituta za poljoprivredu i turizam.

Projekt „Agrobioraznolikost“ (KK.05.1.1.02.0005) financira se temeljem Poziva za dostavu projektnih prijedloga „Shema za jačanje primijenjenih istraživanja za mjere prilagodbe klimatskim promjenama“ u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020

Radionica je namijenjena svim zainteresiranima s ciljem jačanja svijesti o klimatskim promjenama i prilagodbi klimatskim promjenama, a organizirana je kao dvodnevno znanstveno – stručno događanje koje uključuje predstavljanje rezultata projekta i Panel raspravu.

Prijava na radionicu je obavezna, a prijavni obrazac ispunjavate online putem linka (obrasca) koji ćete naći u Pozivu i programu.

Radionica je organizirana kao dvodnevno znanstveno – stručno događanje, a namijenjena je znanstvenoj i široj javnosti s ciljem povećanja dostupnosti podataka i projektnih rezultata.

Predhodni članakNATJEČAJ – asistent/doktorand na projektu H2020 SeaClear
Slijedeći članakNATJEČAJ ZA STIPENDIJE