STEM STIPENDIJE

Drage studentice i dragi studenti,

obavještavamo Vas da se šalju e-poruke za provjeru podataka studentima koji konkuriraju za državnu stipendiju u STEM područjima znanosti.

Redoviti studenti sljedećih preddiplomskih studija mogu ostvariti pravo na dodjelu državnih STEM stipendija:

  • Nautika
  • Brodostrojarstvo
  • Pomorske tehnologije jahta i marina
  • Primijenjena ekologija mora
  • Primijenjeno/poslovno računarstvo
  • Elektrotehničke i komunikacijske tehnologije u pomorstvu

Podatke je moguće provjeriti od ponedjeljka, 2. studenoga 2020. godine, od 8.00 sati do subote, 7. studenoga 2020. godine, do 8.00 sati.Ako podaci nisu ispravljeni do propisanoga roka, smatrat će se ispravnima te će Povjerenstvo za dodjelu državnih stipendija u STEM područjima znanosti na temelju tih podataka izraditi rang-liste.

Ako student na svoju adresu elektroničke pošte u sklopu AAI@EduHr sustava zbog nekog razloga ne zaprimi predmetnu obavijest, napominjemo da ona nije preduvjet za konkuriranje za državnu STEM stipendiju te svi studenti, neovisno o zaprimanju e-poruke, mogu svoje podatke provjeriti na poveznici https://stemstipendije.mzo.hr/.

Dodjela stipendija provodi se na temelju Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na državnu stipendiju u STEM područjima znanosti (Narodne novine, broj 78/2018.) provedbom projekta „Dodjela stipendija studentima u prioritetnim područjima (STEM)” Operativnoga programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.”.

Predhodni članakRaspored nastave – diplomski studij Hotelijerstvo
Slijedeći članakE-MV-9-2020 Remont i dokiranje Školsko-istraživačkoga broda “Naše more”