U tijeku prijave za studentsko natjecanje “Start It Up”

Hrvatska studentska asocijacija (HSA) organizira studentsko natjecanje Start It Up. Cilj projekta je edukacija mladih i proaktivnih studenata s idejom pokretanja start up-a. Za natjecatelje su organizirane četiri radionice kroz koje će imati priliku educirati se o pokretanju vlastitoga poslovanja te im je osiguran financijski poticaj u iznosu od 15.000,00 kn kako bi im ulazak u poslovni svijet bio olakšan, a očekuju ih i brojne druge nagrade. 

Natjecanje „Start It Up powered by Sintezis Startup Studio” namijenjen je mladim i budućim poduzetnicima s glavnim ciljem edukacije i pružanja financijske pomoći pri pokretanju vlastitog start up-a. Kroz četiri jednodnevne radionice, timovi će imati priliku educirati se o pokretanju vlastitog poslovanja i istaknuti se kroz razne izazove.

Prijave na natjecanje odvijaju se u dva kruga, prvi krug prijava zatvara se 11. travnja, a drugi 18. travnja.  

Prijavite svoje ideje ispunjavanjem obrasca: https://forms.gle/sYuACdfhFqHczwMM8 i napravite korak ka uspjehu! 

Za više informacija i hodogram aktivnosti posjetite event: https://bit.ly/startitup2022.

Hrvatska studentska asocijacija (HSA) neprofitna je studentska udruga čiji je rad popraćen osvajanjem 15 Dekanovih i 5 Rektorovih nagrada. Uz to, udruga radi na kontinuiranom ulaganju u studentsku i akademsku zajednicu sklapajući brojna partnerstva s nekim od najutjecajnijih globalnih, ali i lokalnih kompanija.  Više na službenoj web stranici: https://hsa.hr/.

Predhodni članakUkidanje mjera protiv zaraze koronavirusom
Slijedeći članakMeeting of History students from Dubrovnik and Zagreb