Ususret Noći istraživača 2023.

Pogledajte kako nam je bilo prošle godine u Splitu, Zadru, Rijeci, Puli i u Dubrovniku.

Dok se pripremamo za ovogodišnju Noć, naši istraživači tijekom cijele godine provode redovite aktivnosti popularizacije znanosti. Glavni cilj projekta je približiti i razviti povjerenje u znanost i istraživače u široj javnosti, povećati vidljivost znanosti, osvijestiti važnost utjecaja kojeg ima u svakodnevnom životu, te promovirati istraživačke karijere među mladima. Glavne cjelogodišnje aktivnosti kojima postižemo ciljeve su kampanja podizanja svijesti i aktivnosti Istraživači u školama. Kampanja podizanja svijesti namijenjena je široj javnosti kako bismo doprinijeli većoj informiranosti o istraživačkim aktivnostima i temama važnih za područje Mediterana. Aktivnosti Istraživači u školama, koje se provode kroz cijelu godinu za cilj imaju približavanje znanosti djeci i mladima. Aktivnosti se provode kontinuirano i dosad su rezultirale velikom zainteresiranošću učenika.

Pratite nas na stranici jaistrazujem.hr i na društvenim mrežama projekta, te nam se pridružite istraživanju i u ovoj projektnoj godini! Opet smo s vama 29.09.2023., OD 17:00-22:00!

Gradimo, liječimo, slikajmo, računajmo, dizajnirajmo…istražujmo zajedno i u 2023. godini!

#blueconnect #ERN #europeanresearchersnight #horizoneurope #jaistrazujem #istrazujmozajedno #iexplore #nocistrazivacaPredhodni članakPosjet Domu za starije i nemoćne Dubrovnik u okviru projekta “MARLESS”
Slijedeći članakPOZIV STUDENTIMA – Besplatno sudjelovanje u Metaverse Masterclassu