doc.dr.sc. Đorđe Obradović

  • Hrvatski
  • English
doc.dr.sc. Đorđe Obradović

Zaposlenje:
vanjski suradnik
Ustrojstvena jedinica:
Fakultet za medije i odnose s javnošću
E-mail :
dorde@unidu.hr
Telefon :
+385 20 446 769
Lokalni telefon :
2769
Ured (prostorija):
167
Kampus
Termin konzultacija:
Utorkom 11:30 (najava na e-mail dorde@unidu.hr)
Životopis:
Uz nastavnu i znanstvenu aktivnost bavi se analizom sadržaja medija i javnog komuniciranja.

Diplomski

  • 232925 - Osnove novinarstva

Diplomski

  • 129784 - Diplomski rad
  • 238988 - Etika novih medija
  • 239018 - Odnosi s medijima
  • doktor informacijskih i komunikacijskih znanosti
Novak, Božidar: Hrvatsko novinarstvo u 20. stoljeću, Golden marketing-Tehnička knjiga, Zagreb, 2005., str. 1029., natuknica "Knjiga Đorđa Obradovića Stradanje Dubrovnika".
Područja istraživanja:
Masovno komuniciranje
Mediji
Odnosi s javnošću
Analiza sadržaja
Objavljeni radovi:

ORCID
Google Scholar
CROSBI

doc.dr.sc. Đorđe Obradović

Employment Status:
external associate
Organizational unit:
Faculty of Media and Public Relations
E-mail :
dorde@unidu.hr
Telephone :
+385 20 446 769
Telephone Extension :
2769
Office (room):
167
Kampus
Office hours:
Every tuesday at 11:30 (e-mail: dorde@unidu.hr)
Biography/CV:
In addition to teaching and research, I conduct analysis of media content and public communication.
  • 232925 - Basics of Journalism
  • 238988 - New Media Ethics
  • 78875 - Workshop: Complex Journalistic Forms
  • 239018 - Media Relations
  • 238584 - Final Thesis
  • 129784 - Final Degree Thesis
  • PhD in Mass Communication
Novak, Božidar: Hrvatsko novinarstvo u 20. stoljeću, Golden marketing-Tehnička knjiga, Zagreb, 2005., str. 1029., natuknica "Knjiga Đorđa Obradovića Stradanje Dubrovnika".
Research interests:
Mass communication
Mass media
Public relations
Content Analysis
Published papers:

ORCID
Google Scholar
CROSBI

carnet
studomat
merlin
e-učenje upute
vizual knjižnice
prvi_dan03
carnet
studomat
merlin
library
carnet
merlin
e-učenje upute
portal
vizual knjižnice
lapis