Erasmus Days 2020

Dani Erasmusa (Erasmus Days), prigodna godišnja proslava programa Erasmus+, najvećeg programa Europske unije namijenjenog obrazovanju, osposobljavanju, mladima i sportu, ove se godine održavaju od 15. do 17. listopada.

Erasmus Day Sveučilište u Dubrovniku obilježit će intervjuima sa studentima, nastavnicima i zaposlenicima Sveučilišta u Dubrovniku, a u okviru jutarnjeg programa UNIDU radija.  Program će se odvijati u četvrtak, 15. listopada 2020., od 8 do 12 sati.

Gosti UNIDU radija bit će: prorektor za poslovanje izv. prof. dr. sc. Nebojša Stojčić, koji će govoriti o Erasmus+ projektima, doc. dr. art. Kristina Kojan Goluža s Odjela za umjetnost i restauraciju i voditeljica Službe za profesionalnu orijentaciju i savjetovanje studenata

Daria Vučijević, iz perspektive iskustva osoblja te student Odjela za umjetnost i restauraciju Ivan Gnječ, koji će reći više o njegovom boravku u inozemstvu. Sudjelovat će i Lora Bušković iz udruge Erasmus Student Network Dubrovnik.  

Kraj programa obilježit će gostovanje voditeljica Službe za međunarodne odnose i istraživačke projekte Sandre Memunić i stručne suradnice u Službi Nine Mijoč, a najavit će aktualne natječaje i novosti iz Erasmus+ programa.

Za vrijeme trajanja programa, uz UNIDU radio, prijenos uživo bit će i na društvenim mrežama Sveučilišta Instagramu i Facebooku. Za slušatelje i gledatelje programa organizirana je i nagradna igra.

Predhodni članakNovi projekt na Sveučilištu: Start-up Nacija: Hrvatska Tematska mreža za razvoj poduzetništva i samozapošljavanja
Slijedeći članakIzmjene rasporeda nastave za zimski semestar 2020./2021.