Društvo psihologa Dubrovnik obilježava 17. Tjedan psihologije nizom zanimljivih predavanja

Društvo psihologa Dubrovnik organizira niz besplatnih predavanja otvorenih za javnost u sklopu 17. Tjedna psihologije, koja će se održati od 20. do 29. veljače. Sva predavanja su osmišljena kako bi psihologiju učinili dostupnijom široj zajednici i koristili je za osobni i društveni rast i razvoj.

U utorak, 27. veljače, u 18:00 sati, na sveučilišnom kampusu, svi zainteresirani mogu sudjelovati u promociji priručnika “Vodič za roditelje u razvodu – Kako pomoći djeci koja prolaze kroz razvod roditelja”, nastalog uz potporu Grada Dubrovnika. Priručnik će predstaviti autorica Anita Milanović Lambeta, Josip Lopižić, predsjednik Hrvatskog psihološkog društva, i Tena Erceg Milković, predsjednica Društva psihologa Dubrovnik. Ovaj priručnik koristan je ne samo roditeljima tijekom i nakon razvoda, već i odgojiteljima, učiteljima, profesorima i drugima koji rade s djecom i obiteljima.

Istoga dana, u 19:30 sati, u dvorani sv. Ivana Pavla II, će se održati predavanje “Što nam konflikti govore?” predavača Borisa Vidovića.

Sljedećeg dana, u srijedu, 28. veljače, u 17:30 sati, na sveučilišnom kampusu održat će se predavanje za javnost pod nazivom “Izazovi digitalnog vremena i prostora u odgoju djece”, koje će održati psihologinje Maja Hatvalić Capurso i Petra Kvartuč.

Predhodni članakUNIDU sudjeluje u inicijativi Europskih sveučilišta
Slijedeći članakNatječaji za stipendije Vlade Francuske Republike namijenjeni hrvatskim studentima