Održana radionica ‘Personal Branding & Social Media’ doc. dr. sc. Andrewa Selepaka

Nastavnici, stručni suradnici i zaposlenici Sveučilišta u Dubrovniku imali su priliku sudjelovati na radionici ‘Personal Branding & Social Media: Getting your research and discoveries noticed by the public’ koju je 21. svibnja održao doc. dr. sc. Andrew Selepak Instructional Assistant Professor – Department of Media Production, Management, and Technology, University of Florida.

Doc. dr. sc. Selepak boravi na Odjelu za komunikologiju u sklopu ERASMUS+ projekta, a s polaznicima radionice je podijelio alate i strategije koje, u suvremenom digitalnom okruženju, znanstvenici i stručnjaci mogu koristiti kako bi svoj rad, istraživanja i otkrića učinili vidljivima široj publici.

Polaznici su dobili praktične smjernice za unaprjeđenje svoje online prisutnosti, maksimiziranje dosega i utjecaja svojih znanstvenih i stručnih radova i istraživanja, projektnih aktivnosti. Radionica je u uvodnom dijelu bila orijentirana na definiranje i razumijevanje važnosti osobnog brendiranja, identifikaciju jedinstvenih snaga, vrijednosti i ekspertize za oblikovanje uvjerljivog osobnog brenda, a potom se usmjerila na prikaz strategija za dizajniranje i optimizaciju profesionalnih web stranica i sveukupnu izgradnju online identiteta, s posebnim naglaskom na društvene mreže.

Predhodni članakPartnerski sastanak projekta AFISHE u Dubrovniku
Slijedeći članakDani botaničkih vrtova, arboretuma i botaničkih zbirki u Botaničkom vrtu na otoku Lokrumu