Posjet kolega sa Stockholm School of Economics iz Rige

Služba za međunarodnu suradnju i istraživačke projekte ugostila je predstavnike Stockholm School of Economics iz Rige (Latvija) koji su boravili u studijskom putovanju u Dubrovniku. Riječ je tridesetak članova administrativnog i nastavnog osoblja predvođenih rektorom Andersom Paalzowom.

U ime Sveučilišta u Dubrovniku goste su primile Sandra Memunić, voditeljica Službe za međunarodnu suradnju i istraživačke projekte, stručna suradnica u tij Službi Maria Pendo te izv. prof. dr. sc. Marija Bečić u ime Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju. Održane su prezentacije oba sveučilišta te su se gosti predstavili kroz odjele koje vode i poslove koje obavljaju. Kroz pitanja i diskusiju bilo je govora o potencijalnim područjima suradnje kako u nastavi, tako i u znanstvenom dijelu aktivnosti. Gosti su potom uz vodstvo obišli zgradu Kampusa te posjetili studentske medije UNIDU radio i UNIDU TV.

Stockholm School of Economics u Rigi (SSE Riga) privatni je ekonomski fakultet osnovan 1994. godine i jedan je od vodećih u tom području u regiji. Više informacija o fakultetu dostupno je na poveznici: https://www.sseriga.edu/.

Predhodni članakZapočeo drugi Summer Business Academy – zajednički projekt Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju i Ekonomskog fakulteta u Zagrebu
Slijedeći članakOdjel za komunikologiju dobio još jedan projekt usmjeren na provjeru točnosti informacija