Prvi dan

Dragi brucoši, zakoračili ste u akademski svijet te Vam na tome najiskrenije čestitamo. Na ovoj stranici možete pronaći važne  informacije koje će Vam studiranje olakšati ali i obogatiti.

Otkrij SVIJET uz UNIDU!

Služba za međunarodne odnose i istraživačke projekte svoje aktivnosti usmjerava prema razvoju međunarodnih odnosa s partnerskim ustanovama u svijetu, poticanju mobilnosti studenata, nastavnika, nenastavnog osoblja te sudjelovanju u međunarodnim projektima i programima s područja visokog obrazovanja.

Mobilnost studenata odnosi se na studiranje ili obavljanje stručne prakse na inozemnoj instituciji domaćinu nakon čega se student vraća na matičnu instituciju i dovršava upisani studij.

Osim stručne prakse u inozemstvu i studijskog boravka, Sveučilište u Dubrovniku pokrenulo je Double Degree sveučilišne diplomske studije u suradnji s prestižnim Sveučilištem u Palermu, prve takve studije u Hrvatskoj, čime je omogućeno našim studentima provođenje jednog semestra na partnerskoj instituciji i stjecanje dvaju diploma – Sveučilišta u Dubrovniku i Sveučilišta u Palermu!

Po završetku međunarodnih studija studenti dobivaju dvije diplome, i to: hrvatsku diplomu (UNIDU) i stranu diplomu (diplomu partnerske institucije).

Više od 1000 studenta iz cijelog svijeta dio su svojeg obrazovanja odlučili provesti na Sveučilištu u Dubrovniku, saznaj i ti zašto!

SLUŽBA ZA PROFESIONALNU ORIJENTACIJU I SAVJETOVANJE STUDENATA – SPOSS

Otkrij tržište!

Želiš li primijeniti stečeno znanje u praksi i biti spreman za tržište rada, a istovremeno nadograđivati svoje znanje, onda je upravo tvoj izbor Sveučilište u Dubrovniku.

Sveučilištu je primarna zadaća obrazovanje mladih, međutim vrlo važno je da po završetku studija, a i ranije, studenti budu spremni za tržište rada.

Dugi niz godina na Sveučilištu postoji Služba za profesionalnu orijentaciju i savjetovanje studenata koja surađuje s brojnim gospodarstvenicima, poduzećima, udrugama te nudi podršku i daje savjete studentima u pripremi za tržište rada i to s pomoću individualnog savjetovanja, testova interesa, organiziranja radionica, prezentacije poslodavaca, organiziranja stručne prakse i povezivanja s poslodavcima.

Sveučilište u Dubrovniku organizira svake godine Tjedan karijera s bogatim programom radionica, panela i predavanja za studente. Sudjeluju poznati i uspješni gospodarstvenici, poduzetnici, političari, ovisno o temi.

Tjedan karijera 2023.

Tjedan karijera 2020.

Tjedan karijera 2019.

Dan karijera 2018.

Dan karijera 2017.

SPORT

PREGLED MREŽNIH STRANICA
SVEUČILIŠTA U
DUBROVNIKU

STUDENTSKI CENTAR

KALENDAR NASTAVE ZA PRIJEDDIPLOMSKE I DIPLOMSKE STUDIJE U AKADEMSKOJ 2023./2024. GODINI

 

KARTA VAŽNIH LOKACIJA

ANKETA 2023./2024.

Dragi brucoši,

I na samom kraju, u cilju poboljšanja zadovoljstva studiranja studenata na Sveučilištu u Dubrovniku, kao i studentskim životom u gradu Dubrovniku, molimo Vas da ispunite ovaj kratki upitnik. Za ispunjenje upitnika potrebno je 2 – 5 minuta. Anketni upitnik je anoniman, a zaštita podataka zajamčena (prema Općoj uredbi o zaštiti podataka GDPR 2016/679).

ANKETA

ANKETA TJELESNA I ZDRAVSTVENA KULTURA

carnet
studomat
merlin
e-učenje upute
vizual knjižnice
prvi_dan03
carnet
studomat
merlin
library
carnet
merlin
e-učenje upute
portal
vizual knjižnice
lapis