Koraci za upis u I. godinu prijediplomskih studija, I. upisni rok

Zahvaljujemo se što ste prijavili studij Sveučilišta u Dubrovniku.

Lijepo vas molimo da provjerite jesu li vam u sustavu www.postani-student.hr unesene točne e- mail adrese i brojevi mobitela.  

KORACI ZA UPIS U I. GODINU STUDIJA

1. PRIJAVA U STUDOMAT

Svi kandidati koji ostvare pravo upisa na jedan od studija Sveučilišta u Dubrovniku, upis će obaviti elektronski putem Studomata. Na e-mail adrese kandidata, navedene na www.postani-student.hr (Nacionalni informacijski sustav prijava na visoka učilišta), stići će mail 18. srpnja 2024. i s AAI elektroničkim identitetom za pristup Studomatu. AAI elektronički identitet se sastoji od korisničkog imena i lozinke koji je jedinstven za svakog studenta u Hrvatskoj, a služi za pristup Studomatu, nastavnim materijalima, studentskom mailu i ostalim povezanim sustavima.

Sveučilište u Dubrovniku provodi obavezan elektronski upis studenata putem Studomata koji je potrebno obaviti 19. srpnja 2024. na sljedećem linku https://www.isvu.hr/studomat/prijava. Upute za prijavu na Studomat nalaze se na sljedećoj adresi: https://wiki.srce.hr/display/TUT/Prijava+na+Studomat.

2. ELEKTRONSKI UPIS U I. GODINU STUDIJA

Nakon prijave u Studomat, daljnji postupak obuhvaća upis godine i popunjavanje osobnih podataka te unos izbornih predmeta.

Sve upute vezane za upis godine putem Studomata možete pronaći na web adresi https://wiki.srce.hr/display/TUT/Upis+godine+za+studije+s+modelom+upisa+prema+nastavnom+programu.

Nakon dodjeljivanja obveznih kolegija, kandidati su dužni odabrati i izborne kolegije do ukupno 30 ECTS-a po semestru.

3. UPIS KANDIDATA U I. GODINU STUDIJA

Nakon obavljenog elektronskog upisa potrebno je ispunjenu prijavu za upis s navedenom dokumentacijom dostaviti u Tajništvo odjela/Studentsku referadu (elektronski ili poštom) prema terminima koji se nalaze ovdje.

Kontakte za upise po studijima možete pronaći na web adresi https://www.unidu.hr/kontakti/.

Kontakt za pitanja vezana za prijave putem Središnjeg prijavnog ureda: Marijana Lujo (marijana.lujo@unidu.hr ili 020/446-028).

Kontakt za tehnička pitanja vezana za upise putem Studomata: Ivica Miloslavić (ivica.miloslavic@unidu.hr ili 020/445-715) i Goran Vučur (goran.vucur@unidu.hr ili 020/445-701).

Radujemo se budućoj suradnji te Vam želimo uspješno studiranje na našem Sveučilištu!

Predhodni članakTermini upisa u prvu godinu prijediplomskih studija u akademskoj 2024./2025. godini – I. upisni rok
Slijedeći članakPotpisan Ugovor o suradnji između Sveučilišta u Dubrovniku i Coca- Cole HBC Hrvatska