Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju organizira drugi #smartchoice#unidu

Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku organizira drugi #smartchoice#unidu u Studentskom domu u petak, 1. prosinca 2023. od 10 do 18 sati.

Učenicima trećih i četvrtih razreda srednjih ekonomskih i turističko- hotelijerskih škola i gimnazija iz Makarske, Trogira, Sinja, Drniša, Jablanice, Stoca, Čapljine i Podgorice će se kroz sedam radionica predstaviti Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju.

Radionice će obrađivati teme neuromarketinga, financijskih institucija i tržišta, financijske pismenosti, društvenih mreža i marketinga, upravljanja vremenom i poduzetništva.

Nastavnici i studenti Odjela predstavit će sve važne informacije vezane za studijske programe, mogućnosti međunarodne mobilnosti i prilike za razvoj karijera koje će im biti omogućene već za vrijeme trajanja studija, a kroz interaktivne radionice će se osigurati fond nagrada za najuspješnije učenike.

Tom prilikom će se učenicima predstaviti i Studentski dom, njegove prostorije, mogućnosti i aktivnosti koje se nude u sklopu doma, a studenti Odjela će podijeliti priče o studentskom životu u Dubrovniku.

Predhodni članakNATJEČAJ        za prijam u radni odnos na određeno vrijeme
Slijedeći članakSkonsumacijun- Tuberkuloza u dubrovačkom društvu od 1825. godine do sredine 20. stoljeća