Prvi dan za brucoše akademske 2023./2024. na Pomorskom odjelu

Prvi dan za brucoše u akademskoj 2023./2024. godini za studente Pomorskog odjela održao se na adresi Ćira Carića 4 u velikom amfiteatru. Naši studenti okupili su se kako bi čuli prve informacije o novom poglavlju svog školovanja i života. Prvi dio je odrađen u amfiteatru i za početak ih je pozdravio pročelnik Pomorskog odjela doc. dr. sc. Srđan Vujičić. Zaželio im je dobrodošlicu na Sveučilište i Pomorski odjel. Uputio ih je u osnovne informacije o njihovom studiranju te istaknuo kako “Studirati znači i uključiti se u projekte, volontirati, biti aktivan u studentskim udrugama, pomagati kolegicama i kolegama. Sve to će obogatiti vaš studentski život.”

Također studenti su upoznati s programom razmjene studenata i brojnim aktivnostima na Pomorskom odjelu kao i službama koje im mogu pomoći u tumačenju pravila i kojima mogu postaviti pitanje. Istaknuta su im neka od najvažnijih pravila i prava koja bi trebali slijediti te im je u ime odjela zaželjeno sretno studiranje i početak novog životnog poglavlja.

Predhodni članakMeđunarodna konferencija “Human Systems Engineering and Design: Future Trends and Applications (IHSED 2023)”
Slijedeći članakZavršeni 16. Dubrovački medijski dani