Studenti Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju posjetili brod Shabab Oman II

Studenti Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, studijskog programa  „Hotelijerstvo, restoraterstvo i gastronomija“ s izv. prof. dr. sc. Marijom Dragičević Ćurković posjetili su brod Kraljevske mornarice Omana Shabab Oman II.

Studente je na brodu dočekala prof. dr. sc. Nevenka Čavlek, s  Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, te kapetan i  osoblje broda. Profesorica Čavlek već 14 godina vodi specijalni međunarodni modul iskustvenog učenja u turizmu ITHAS (International Tourism & Hospitality Academy at Sea), te je studente Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilšta u Dubrovniku upoznala s navedenim programom i njegovim prednostima u profesionalnom i osobnom razvoju sudionika. Također je navela da su sudionici programa iz deset zemalja svijeta gostovali na brodu „Shabab Oman II” u studenom i prosincu 2021. godine.

Studenti Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju imali su priliku čuti i mišljenje studenata Ekonomskog fakulteta u Zagrebu i upoznati se s  njihovim iskustvima te raspraviti o pitanjima od njihovog interesa. Profesorica Čavlek, kapetan broda  Issa Al-Jahwari i osoblje broda upoznali su studente sa specifičnostima broda Shabab Oman II i njegovom ulogom, te im je omogućeno da razgledaju brod.

Predhodni članakIzv. prof. dr. sc. Sandra Uskoković u sklopu Erasmus+ programa boravi u Argentini i Čileu
Slijedeći članakStudenti Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju posjetili brod Shabab Oman II