UPUTE ZA UPISE za kandidate koji se upisuju u I. godinu studija preko NISpVU sustava

Poštovani budući studenti,
Lijepo vas molimo da provjerite jesu li vam u sustavu www.postani-student.hr unesene točne e-mail adrese i brojevi mobitela.

KORACI ZA UPIS U I. GODINU STUDIJA
1. PRIJAVA U STUDOMAT

Svi kandidati koji ostvare pravo upisa na jedan od studija Sveučilišta u Dubrovniku, upis će obaviti elektronski putem Studomata. Na e-mail adrese kandidata, navedene na www.postani-student.hr (Nacionalni informacijski sustav prijava na visoka učilišta), dobit će 18. rujna 2019. iza 16 sati mail s AAI elektroničkim identitetom za pristup Studomatu. AAI elektronički identitet se sastoji od korisničkog imena i lozinke koji je jedinstven za svakog studenta u Hrvatskoj, a služi za pristup Studomatu, nastavnim materijalima, studentskom mailu i ostalim povezanim sustavima.

Sveučilište u Dubrovniku provodi obavezan elektronski upis studenata putem Studomata koji je potrebno obaviti 19. rujna 2019. na sjedećem linku https://www.isvu.hr/studomat/prijava. Upute za prijavu na Studomat nalaze se na sljedećoj adresi: https://wiki.srce.hr/display/TUT/Prijava+studenta+na+Studomat

2. ELEKTRONSKI UPIS U I. GODINU STUDIJA

Nakon prijave u Studomat, daljnji postupak obuhvaća upis godine i popunjavanje osobnih podataka te unos izbornih predmeta.

Sve upute vezane za upis godine putem Studomata možete pronaći na web adresi https://wiki.srce.hr/display/TUT/Upis+godine+za+studije+s+modelom+upisa+prema+nastavnom+programu.

3. OSOBNI UPIS U I. GODINU STUDIJA

Nakon obavljenog elektronskog upisa potrebno je ispunjenu prijavu za upis s navedenom dokumentacijom predati u Tajništvo odjela/Studentsku referadu u terminu kada se bude održavao (osobni, tj. fizički) upis.

Upis se smatra obavljenim tek nakon potvrde upisa od strane Tajnice Odjela odnosno djelatnice Studentske referade.

Ukoliko se pojave problemi prilikom pristupa Studomatu ili upisa putem Studomata upis će se obaviti u Tajništvu Odjela odnosno Studentskoj referadi prilikom osobnog dolaska i predaje dokumentacije.

Navedeni problemi najčešće se mogu pojaviti kod studenata koji su prethodno studirali na nekom od visokih učilišta. Studenti koji su imali upisane neke od studija u prethodim akademskim godinama na Sveučilištu u Dubrovniku upisat će Tajnice odjela / djelatnice studentskih referada.

Kontakt za pitanja vezana za prijave putem Središnjeg prijavnog ureda: Marijana Lujo (marijana.lujo@unidu.hr ili 020/446-028).

Kontakt za tehnička pitanja vezana za upise putem studomata: Ivica Miloslavić (ivica.miloslavic@unidu.hr ili 020/445-715) i Goran Vučur (goran.vucur@unidu.hr ili 020/445-701).

Radujemo se budućoj suradnji te Vam želimo uspješno studiranje na našem Sveučilištu!

Predhodni članakRezultati 2. Erasmus+ KA107 Natječaja – AUSTRALIJA
Slijedeći članakPozvano predavanje doc. dr. sc. Mare Marić