COVID-19 – odvijanje nastave i rad Sveučilišta

Od 16. ožujka do daljnjega neće se izvoditi neposredna nastava na Sveučilištu u Dubrovniku. Prema uputama Ministarstva znanosti i obrazovanja, nastava će se izvoditi na daljinu, preko sustava Merlin, te na druge dostupne načine. Ako netko od studenata ima problem ili poteškoće u pristupu sustavu Merlin, može se javiti na sljedeći kontakt: ivana.zeljko@unidu.hr ili na broj mobitela: 0958086758. Međutim, studente upućujemo i da prate sve obavijesti o izvođenju nastave i druge obavijesti vezane uz situaciju s COVID-19.

Nastavnici su obvezni biti u kontaktu sa studentima, informirati ih o njihovim obvezama na kolegijima, te biti dostupni za konzultacije.

Unatoč ovoj promjeni izvođenja nastave, za studente i dalje vrijede sva pravila propisana Pravilnikom o studijima i studiranju i to:

studenti su dužni aktivno sudjelovati u izvođenju nastave, preuzimati nastavne materijale i slijediti upute nastavnika, u protivnom će posljedice biti iste kao i kod redovitog izvođenja nastave u učionicama.

Izvanredni ispitni rok koji se trebao održati od 23. ožujka do 3. travnja premješten je za razdoblje od 20. travnja do 3. svibnja.

KNJIŽNICE SVEUČILIŠTA

Knjižnice Sveučilišta neće biti otvorene. Posudba knjiga neće biti moguća najmanje do 27. ožujka 2020. Preporučujemo da koristite online izvore dostupne na pretraživaču Knjižničnog gradiva.

Za upite djelatnicima Knjižnica možete se obratiti na:

Knjižnica u zgradi na adresi Ćira Carića 4:

Ana Pujo, e-mail: ana@unidu.hr, M: 0911973898

Knjižnica na adresi Branitelja Dubrovnika 41 (Kampus):

Lukša Zovko, e-mail: luksa.zovko@unidu.hr, M: 0915075739

Knjižnica na adresi Lapadska obala 7:

Jelena Lučić, e-mail: jlucic@unidu.hr, Tel: 445-913

RAD ADMINISTRATIVNIH SLUŽBI SVEUČILIŠTA U DUBROVNIKU

Rad sa strankama do daljnjega je zabranjen. Međutim, sve službe i zaposlenici dostupni su na službene e-mailove ime.prezime@unidu.hr i brojeve telefona dostupne na web-stranici Sveučilišta www.unidu.hr.

Kontaktirati nas možete i putem društvenih mreža:

Facebook: https://www.facebook.com/UNIDUcro/

Linkedin: https://www.linkedin.com/school/unidu-cro

Instagram: https://www.instagram.com/sveucilisteudubrovniku/

Predhodni članakCOVID-19 – informacije i preporuke
Slijedeći članakOrganizacija obrazovnog procesa na daljinu