Održana studentska „PEP konferencija“ iz područja odnosa s javnošću

Prva studentska „PEP konferencija“ iz područja odnosa s javnošću okupila je istaknute PR stručnjake i buduće komunikacijske stručnjake i entuzijaste kako bi stekli nova znanja, iskustva te čuli inspirativne priče na putu prema karijeri i svijetu PR-a. Konferencija je uključivala tematski raznovrsna predavanja iz različitih područja odnosa s javnošću.

Predavanja su održali:

  • „PR scena u Dubrovniku“ – Anđela Matić, vlasnica agencije za organizaciju događanja i konzalting Event Lab.
  • “Što bi svaki novinar trebao znati prije odlaska u PR” – Marija Pajić Bačić, vlasnica agencije Maripa Media i RTL-ova novinarka.
  • “Zašto vjerujem u poslovice” – Ana Antunović, vlasnica agencije Projektana.
  • „Put od diplome do zaposlenja.“ – Romana Malohodžić, voditeljica Odsjeka za protokol grada Dubrovnika.
  • „Put prema uspješnoj karijeri u PR-u, od prvih koraka u industriji do osnivanja vlastite agencije.“ – Luka Šipić, vlasnik agencije Vrh Komunikacije.
  • „Novi mediji – nova pravila – kako se nositi s izazovima brzih promjena u medijima koje nose nove tehnologije” – Krešimir Macan, vlasnik agencije Manjgura.
  • „PR u sportu i organizacija sportskih događaja“ – Kiti Iveta, iz agencije PRiredba studija

Svaki od predavača bio je vrijedan doprinos uspjehu PEP konferencije! Njihovo znanje, iskustvo i nevjerojatan entuzijazam nadahnuli su studente koji su sudjelovali. Strastvene prezentacije i podijeljena iskustva pružili su studentima Sveučilišta u Dubrovniku vrlo vrijedne uvide u svijet odnosa s javnošću. PEP konferencija tako je postala je bila susreta i razmjene ideja na kojem su mladi mogli dobiti nadahnuće za svoju buduću karijeru u PR-u.

Na PEP konferenciji, osim znanja i inspiracije, sudionicima se pružila jedinstvena prilika za povezivanje s iskusnim stručnjacima iz različitih sektora odnosa s javnošću. Ovdje su mogli čuti i o izazovima s kojima se susreće struka te dobiti dragocjene savjete. Studenti koji su organizirali konferenciju, potaknuti dojmovima i predavača, i sudionika, već rade na novim projektima!

Predhodni članakJure Mandić, dobitnik Rektorove nagrade
Slijedeći članakNATJEČAJ – stručni suradnik projekt SEACLEAR 2.0