Potpisan Ugovor o suradnji između Sveučilišta u Dubrovniku i Coca- Cole HBC Hrvatska

Rektor Sveučilišta u Dubrovniku prof. dr. sc. Nikša Burum i direktorica Coca- Cole HBC Adria, Dora Strezova– Nikolova, potpisali su Ugovor o suradnji u provedbi stručne prakse između Sveučilišta i Coca- Cole HBC Hrvatska.

Ova suradnja omogućit će studentima Sveučilišta obavljanje stručne prakse u Coca-Coli, s ciljem povezivanja teoretskih znanja s radom i poslovanjem te stjecanja praktičnih znanja i vještina. Tijekom prakse, studenti će imati mentora te će se upoznati s organizacijskom strukturom, osnovnim aktivnostima, funkcioniranjem tvrtke i poslovanjem organizacijskih jedinica, a radit će na konkretnim slučajevima iz prakse. Posebno je vrijedno istaknuti da dio alumnija Sveučilišta već uspješno radi u Coca-Coli, što dodatno govori o kvaliteti obrazovanja i mogućnostima zapošljavanja koje nudi ova suradnja.

Rektor Burum izrazio je zadovoljstvo što je Coca-Cola HBC prepoznala Sveučilište kao partnera te naglasio kako će ova suradnja obogatiti redovni nastavni proces i omogućiti studentima stjecanje dodatnih znanja i vještina.

Direktorica Coca- Cole HBC Adria, Dora Strezova– Nikolova je istaknula: ‘Za nas je velika čast započeti ovu suradnju jer je ovo vrlo poseban grad za Hrvatsku, ali i za Coca-Cola Adriu. Snažno podržavamo razvoj mladih ljudi u regiji i vjerujemo da će nam ovo partnerstvo omogućiti da budemo bolji u tome i da pomognemo Sveučilištu da napreduje u mnogim programima. Veselimo se našoj suradnji i pozivamo mlade ljude da se pridruže našem timu.’

Predhodni članakKoraci za upis u I. godinu prijediplomskih studija, I. upisni rok
Slijedeći članakUNIDU ostvario izvrsne rezultate u okviru Erasmus+ poziva za projekte mobilnosti za studente i osoblje