Studentski dom dobio uporabnu dozvolu

Nakon obavljenoga tehničkog pregleda, koji je započeo 20. kolovoza 2020., Grad Dubrovnik (Upravni odjel za izdavanje i provedbu dokumenata prostornog uređenja i gradnje) izdao je 9. rujna 2020. uporabnu dozvolu za kompleks studentskoga doma Sveučilišta u Dubrovniku, izgrađen na novoformiranoj čest. zem. 606/89 k.o. Gruž (Ulica Marka Marojice). Uporabna dozvola postala je pravomoćna 11. rujna 2020.

Izgradnja i opremanje Kompleksa studentskoga doma Sveučilišta u Dubrovniku najvećim dijelom se financira bespovratnim sredstvima Europske unije (Europski fond za regionalni razvoj – 150,9 milijuna kuna), a sufinanciraju ih i Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Grad Dubrovnik, Dubrovačko-neretvanska županija, kao i Sveučilište u Dubrovniku.

U tijeku je opremanje studentskoga doma i njegova priprema za skoro useljenje studenata, sukladno natječaju za subvencionirani smještaj u studentskom domu koji je proveo Studentski centar Dubrovnik. Više informacija o useljenju u studentski dom može se naći na stranici Studentskoga centra (www.scdu.hr).

Predhodni članakPOSTUPAK PRIJAVE I UPISA NA TEČAJ ZA TURISTIČKOG VODIČA U AK. GOD. 2020./21.
Slijedeći članakZaklada Blaga djela – Natječaj za davanje stipendija