Prijave za upis na tečajeve stranih jezika

Centar za jezike započeo je s prijavama na programe cjeloživotnog učenja stranih jezika, tzv. tečajevima. U ponudi su programi engleskog, francuskog, njemačkog, portugalskog, španjolskog, talijanskog i hrvatskog jezika za strance / Croatian for foreigners. Rok za podnošenje prijave je 15. listopada.

Cilj programa je ponuditi građanstvu Dubrovnika programe razvijanja jezičnih i interkulturalnih vještina. Programi su razvijeni prema smjernicama Zajedničkog europskog referentnog okvira za jezike (ZEROJ). Jedna jezična razina obuhvaća 140 školskih sati (s provjerama i ispitom), a izvodi se u dva modula, iznimno, jezična razina B1 obuhvaća 280 školskih sati i izvodi se u četiri modula.

Prvi modul započet će 23. listopada 2023. i trajat će do 26. siječnja 2024. s predviđenom pauzom za božićne i novogodišnje blagdane. Drugi modul će započeti početkom veljače. Dinamika izvođenja programa je 2×3 školska sata tjedno u popodnevnom terminu, nakon 17:00 sati.

Nastava će se održavati u suvremeno opremljenim učionicama središnje zgrade Sveučilišnog kampusa koristeći informacijske i komunikacijske tehnologije, a odvijat će se u skladu s modernim pristupima učenja i poučavanja stranih jezika pod vodstvom iskusnih i stručnih predavača koji se kontinuirano usavršavaju.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na telefon: +385 20 445 878 (svakog radnog dana od 10:00 do 14:00), ili na e-mail: lang@unidu.hr , kao i na web stranici Centra za jezike: https://www.unidu.hr/czj/ gdje se nalaze elektronički obrasci za online prijave.

Predhodni članakOdjel za ekonomiju  i poslovnu ekonomiju sudjelovao na Sajmu poslova u turizmu
Slijedeći članakOGLAS za polaganje stručnog ispita za turističke vodiče za DNŽ